Skip to content

Hvorfor bruge Videokonference via et kontorhotel ?

Kan det betale sig at booke en videokonference i et kontorhotel ?

De fleste der har prøvet at stå i kø i lufthavnen eller komme for sent til et møde, kender til de problemer der er ved at afholde møder ude af huset. Man skal ofte transportere sig og sit it udstyr med sig. Feks i lufthavnen, taxaen eller tage en togtur i flere timer.

Hvorfor ikke blot afholde sine møder via professionel videokonference ?

For nogle år siden var der ikke mange der havde mulighed for at holde videomøder. Men efter skype og facetime er blevet noget alle kan bruge, så er rigtige videokonferencer også eksploderet i vækst. Prisen for at købe eget udstyr er stadig høj, men man kan jo bare leje de timer som ønsker via et kontorhotel. Foto er fra Wikipedia

Læs mere om videokonference i et kontorhotel her

Fordelene ved videokonference er blandt andet:

1  – Reduktion i rejseomkostninger

2  – Reduktion af ineffektiv rejsetid

3  – Hurtigere beslutningsprocesser

4  – Høj grad af personlig tilstedeværelse

5  – Flere møder på mindre tid

Atea som er en af de store udebydere af udstyr til Videokonferencer har lavet en glimrende liste med 10 punkter der fortæller om fordele ved at holde Videokonfenrece møder. Læs mere på deres website

Hvorfor Videokonference ??

Her er 3 af deres 10 bud på hvorfor det kan betale sig at holde møder via Videokonference !!

1 : Reducer dine rejseomkostninger:

Med videokonference kan du opnå øjeblikkelige besparelser i din virksomhed. Den typiske organisation kan spare så meget på deres rejsebudget, at tilbagebetalingstiden for deres investering i videokonference kun er et spørgsmål om måneder. Med Ateas videokonferenceløsning kan du reducere dine rejseudgifter med op til 30 %.

2 : Spar tid på transport:

Ved at købe et videokonferencesystem kan virksomheden spare mange timers rejse. I stedet for transport mellem landsdele eller lande/kontinenter, er kollegaer, kunder og samarbejdspartnere ikke længere væk end det nærmeste mødelokale. Dermed undgår man den lange rejsetid med transport til lufthavn, ventetid på flyet og bagage samt transport til hotellet, og virksomheden får større udbytte af sine ressourcer.

3 : Kom tættere på kunder og samarbejdspartnere:

Den høje kvalitet i HD giver nu også mulighed for at holde forretningsmøder med videokonference. Samtidig giver de gennemprøvede systemer en sikker og skalerbar forbindelse med høj driftsikkerhed. Teknikken er enkel og gennemskuelig. Dermed er det nu muligt at holde tæt kontakt med dine kunder eller samarbejdspartnere med videokonference.

Du kan læse mere om hvad det koster at leje et mødelokale inkl videokonference her >>>

Priser:

Mødelokale max. 8 pers. samt (min. 30 minutter) Pr. time 1.300,00 kr.

Installation og opsætning Pr. møde 150,00 kr.

Test-opkald af forbindelse Pr. stk. 150,00 kr.

Du kan også vælge at donwloade en app så du kan deltage i et videokonference møde via din Pc eller Mac. læs mere her: Cisco Jabber

FremtidensKontor har skrevet en artikel om det at afholde Møder via Videokonference:

” Videomøder kræver disciplin

Ole Brok Petersen vurdere også, at videomøderne er mere effektive end de fysiske møder, fordi de generelt er meget kortere.

– Videomøderne kræver mere disciplin, og man er nødt til at være mere målrettet, fordi mødeformen forudsætter, at man ikke taler i munden på hinanden og ikke spilder tiden med smalltalk, siger han.

Resultatet er, at Vejdirektoratet bruger mindre tid på møder på tværs af de geografiske enheder, samtidig med, at man faktisk holder flere møder, fordi de er lettere at arrangere og ikke behøver at fylde en hel arbejdsdag.

Ikke alle fysiske møder bliver overflødige

I KMD er underdirektør i netværksafdelingen, Per Frey, heller ikke i tvivl om, at investeringen i udstyr til videomøder er tjent ind mange gange.

– Vi har ikke oplevet et fald i transportudgifterne i perioden, men det skyldes, at vi er blevet mange flere ansatte og har gang i store tværgående projekter i forbindelse med kommunalreformen, siger Per Frey over mobiltelefonen på vej hjem fra et møde i København.”