Skip to content

Kontorhotel med lynhurtigt internet – Ny Wifi på vej

Ny starndard på vej med med Turbo hastigheder på WIFI – Nu bliver det endnu hurtigere og bedre at bo i kontorhoteller.

Som kunde i et kontorhotel er der nogle ting der er meget vigtige for den oplevelse man møder i sin dagligdag og her er hastigheden på internettet og netværket en stor del. Vi kender det alle, hvis nettet er langsomt eller ikke virker bliver vi hurtigt frustrerede og stressede. Man tager for givet at internettet virker 100% og at det er lynhurtigt. Der er ikke mange der gider at sidde med internethastigheder på under 10 MB. For andre er grænsen for hvad er er OK langt højere. Jeg vil helst ikke side på et netværk der har under 100MB/100MB i både internetspeed eller selve backbone netværk til servere.

Her har det tidligere og er stadig for mange mennesker et problem når de sidder på WIFI. Her er hastigheden sjældent over 50/50 MB. Men det kommer der nu en løsning på.

Men det nye Turbo WIFI. Berlingske har i dag en artikel om det: “802.11ac, som efterfølgeren hedder, er på trapperne, og den giver en række nye muligheder og hastigheder, der blæser selv den mest bredbåndshungrende omkuld” 

Feks, kan man komme helt op på: 3,6 GBIT. Hvor 802.11n giver muligheder for hastigheder på op til 600 megabit, så kan ac-standarden tilbyde op til 3,6 gigabit. Læs evt mere om det nye 802.11AC eller 5G wifi

Den nye Turbo WIFI standard der er lige på trapperne, kommer til at betyde en stor forskel og fordel for dem der feks vælger at bo i et kontorhotel, hvor de er 500/500 MB fiber. hidtil har det ikke været muligt at udnytte den høje hastighed, med mindre man har haft sin pc eller mac forbundet til netværket via et Cat6 / Netværks kabel. Og samtidig har haft en port i sin switch som kunne klar gigabit hastigheder. Her kunne man så opnå hastigheder der sikkert ligger på 2-300 MB når man surfede på nettet, lidt afhængig af sit netværkskort.

MEN nu når der kommer de nye lynhurtige WIFI baser med Gigabit hastigheder, så bliver det endnu lettere at fult udnytte den båndbredde som der måtte være i et kontorhotel. Desuden vil man lynhurtigt kunne overføre filer til sin server, eller Dropbox, eller feks til printeren når man har behov for dette.

Et andet glimrende eksempel på hvordan man som kunne kunde udnytte denne nye turbo WIFI hastighed på er, ved at flytte sin server, mail, filer etc. helt ud i Skyen så man ikke selv skal have en server stående i et serverrum i kælderen. Herved er man mere fleksibel, bedre sikret og man vil opnå bedre hastigheder på nettet. Igen bliver det meget bedre og nemmere at bo i kontorhotel, hvis man vælger en lokation der 1: har høje hastigheder på internettet feks 500/500 MB fiber. Og 2: Samtidig sikrer sig at det kontorhotel man vælger går op i at have det nyeste og hurtigste netværk og switche.

Læs mere om kontor i kontorhotel eller hvordan du let finder priser på kontorhoteller her